Mic îndrumar pentru promovarea ciocanelor curate

Părintele Pomohaci trăiește bine mersi, de ani se zile, la Moșuni lîngă Târgu Mureș, Aici exorcizează posedați, adună mii de drept-credincioși la slujbă în fiecare duminică, mai cîntă la cîte-o nuntă, mai iese la cîte-o televiune și, în timpul liber, controlează o veritabilă sectă pe care-a format-o în zonă, fără ca nimeni să-l deranjeze cu ceva.

Cu siguranță a văzut multe ciocane de-a lungul vieții. Pe multe le-a mirosit, lins, pupat cu evlavie și pioșenie. A putut să facă asta pentru că trăia fără nevastă. A putut să facă asta pentru că România profund creștină și înalt morală i-a permis să o facă. A lins cîte ciocane i s-a permis să lingă. A dat cîte ciocane a vrut.

Dacă vă oripilează limbajul (și știu că vă oripilează, mult mai mult decît vă oripilează că lucrurile astea chiar s-au petrecut sub ochii voștri) gîndiți-vă că puteam să spun,  “Pomohaci și-a scos ciocanul noduros de țăran și l-a introdus în gura copiilor voștri minori. Apoi copiii voștri minori i-au supt părintelui ciocanu, cît timp a vrut el”.  În timpul ăsta, voi i-ați pupat mîna la slujbă, duminica.

Părintele Pomohaci a apărut într-o zi în amvon și le-a zis babelor, “adevărat vă zic vouă, voi sunteți proaste, eu sunt deștept”. Iar babele  s-au pus pe treabă. Din treaba asta a rezultat o fermă mișto, lucrată de babe, discipoli și copii înfiați. Porci, vaci, gîște, țuică. Foarte multe, prea multe găini.

Ne are pe noi, noi suntem copiii lui, are mai mulţi decât vă imaginaţi vreodată. Suntem foarte mulţi care ne simţim copiii lui, poate de multe ori nu-mi simt părinţii mei trupeşti, părinte nu e cel care te naşte, e cel care te creşte şi părintele m-a crescut pe mine, m-a crescut spiritual

România nu-i obișnuită cu sectele, pentru că sectele nu pot să existe în sînul bisericii ortodoxe. Și pentru că nu pot să existe, nu există, logic. Nu permite Dumnezeu. Similar, Dumnezeu nu permite ca fiicele sale credincioase să fie violate.

Nu vom vedea vreodată o femeie care trăiește după Cuvântul lui Dumnezeu să fie violată! Dumnezeu nu îngăduie aceasta! (părintele Daniel)

Așa merg lucrurile și totul e foarte simplu. Oameni ca părintele Daniel sau părintele Pomohaci influențează și domină o mare parte a societății,care i-a făcut ceea ce sunt și care este, în mod decisiv și fatal, responsabilă pentru produsul pe care l-a creat.

Veritabili trendsetteri, protejați cu devotament și inconștiență, respectați, admirați și invidiați sincer, ei fac, practic, tot ce vor. Nu-i deranjează și nu-i va deranja nimeni cu nimic, pentru că asta ar înseamna sfîrșitul societății care i-a zămislit, așa cum o știm noi.

Ca-n Dogville, celebrul film al lui Lars von Trier. Dar cine să-și asume asta? Cine ar putea rosti terifiantele cuvinte “vreau să fac lumea asta puțin mai bună, dacă există vreun loc fără de care lumea să fie mai bună, atunci acesta este“, cine să dea foc șandramalei? Nimeni, evident, societatea noastră este frumoasă și va fi și mai frumoasă după ce vom scăpa de homosexuali și vom defini adecvat familia. Sigur, nu de toți homosexualii, unii dintre ei sunt sfinți și fac lucrarea Domnului.

Iar dacă s-ar găsit totuși cineva, acesta ar fi Anticristul. Iar prețul pe care comunitatea este dispusă să-l plătească pentru a-l arunca pe Antricrist înapoi în iadul din care-a venit, nu e niciodată prea mare. În cazul de față, cîțiva băieți care au devenit maturi dpdv sexual. Cu ajutorul părintelui Pomohaci și-al ciocanului său curat. #rezistăm pentru copiii noștri. End of story.

 

Leave a Comment