Apare și dispare Daniel. Poveste de pe facebook

să vă spun ce s-a întîmplat pe 15 ianuarie, ziua în care s-a născut Daniel. era desigur ziua lui și toți prietenii i-au urat la mulți ani. au fost și unii care i-au urat să nu aibă parte de ea, oameni răi și fără caracter.

Daniel e un tip echilibrat. nu și-a ieșit niciodată din pepeni, cel puțin nu în public. dar Zeii le orînduiesc cum le tună și pe 15 ianuarie le-a tunat să-i trimită lui Daniel o femeie pe cap. pe femeie o cheamă Petronela și e chiar nevastă-sa, iubitoare și cam sașie. nimeni nu e perfect și Petronela a fost trimisă să-l trimită pe Daniel direct la nebuni.

vasăzică Zeii au machiat-o adecvat,  au încălțat-o cu UGG-uri, n-o cunoștea nici mă-sa.  nu o cunoștea nici Daniel, credea că-i o foarte cunoscută și nu lipsită de talent poetă. de unde să știe că-i tocmai femeia cu picioare groase și sînii cam mici din patul lui?

dormeau de fapt în paturi diferite, dar asta-i expresia. iar  Petronela s-a dus direct pe wall-ul lui Daniel și l-a înjurat trei ore. alte trei l-a defăimat. l-a sfîrșit i-a spus batoză ochelarist și tocilar. așa că, după ce femeia și-a încheiat numărul,  Daniel arăta ca un blue-heeler lins  de-un popă flămînd. făcea să-l vezi, dar nu l-a văzut nimeni. putea să facă în continuare pe șmecherul.

întîmplarea e cît poate fi ea de adevărată, o știu de la pritenul meu Daniel.  ți se făcea milă de el doar privindu-l. dar asta e cu siguranță o greșeală, să nu-ți fie niciodată milă de oameni.

ce cauți aici, fă tîmpito, zice Daniel, după ce-și mai revine puțin. tocmai scrisese un material critic la poezia lui Doboș, așa că mocnea în el o liniște care nu prevestea nimic bun.

ce zici tu, păpușe, acolo? boșorog plătit să  lingă-n cur și la fiecare replică injurioasă, Daniel reacționa calm și cît se poate de corect. nu-l putea scoate nimic din ale lui. vorbea în parabole și  din senin recita din Păunescu, se află litere și farduri și niște munți sunt între noi, dosare-nchise, triste garduri și nici n-o  să mai vii-napoi.

Petronela se căca pe ea de rîs, dar, imediat, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat, Daniel își regăsea prestanța. asta au văzut-o toți, nu trebuie  probe. wall-ul omului are un reach bun și nici Petronela nu venise singură. adusese cu ea adolescenți și fani. pînă la urmă Daniel și-a închis comentariile.

începuse să ningă. era și ziua Poetul Nepereche, Daniel era  nostalgic. uite dom’le, cum s-a născut și ăsta în aceeași zi cu mine. o să-l onorez c-o poză. a căutat una pe un hard extern, dar nu a fost deloc mulțumit. așa că a și-a făcut un selfie. l-a pus pe fb cu un comentariu amuzant. eu, gîndindu-mă la Poetul Nepereche.

cînd s-a ridicat de la birou, a văzut-o în pragul ușii pe nevastă-sa. dar tot sub formă eterică de Petronela. ea îl vedea tot pe Daniel. ce caută asta în pragul conjugal, se gîndi, dar imediat Zeii-i trimise în dormitor. unde Petronela era deja echipată într-un furou roz, pînă sub buci. tot Zeii au fost ăia care au șters din mintea lui burtica pufoasă, laba piciorului cu urme de elastic și curul ciuruit de celulită. în locul lor au pus un super-corp de nevastă de politician. tot Zeii au zis, bdsm!

și Daniel i-a masat Petronelei  buzele ușor cu degetul mare, apoi i l-a strecurat în gură, a legat-o, s-a jucat cu un buttplug și cu biciul pe bucile-i moi. a prins-o de sfîrcuri și i-a spus, curvă mică. i-a scris cu rujul pe burtă, DANIEL’S SLUT, i-a pus un căluș în gură, lesă și cleme pe sfîrcuri și a purtat-o în patru labe prin casă.

în fine, a făcut hard-sex cu nevastă-sa convins că e Petronela, superfemeie, superpoet, om de cultură și blogger. autoarea preferată a copiilor. Petronela ar fi vrut să-l oprească, dar nu era sigură dacă vrea sau nu să-l oprească. pînă să își dea seama că vrea și-i place, se  terminase de mult.

pentru prima dată în viața lui, Daniel i-a dat muie Petronelei. expresia poate fi înțeleasă și la modul figurat.

poate că istoria asta secretă s-ar terminat aici, dar nu a fost așa. Daniel a fost un om de onoare. și ca orice om de onoare, nu a putut duce prea mult povara vinovăției că și-a înșelat nevasta, pe frumoasa Dolores. nimeni nu a luat asta în serios,  iar el s-a sinucis prin ingerare de substanțe periculoase.

Petronela nu s-a sinucis.  trăiește în continuare și scrie. trist, nu-i așa? și că Daniel a plecat dintre noi.

Leave a Comment